Technopolis ekspanderer i Sverige

gårda-heroTechnopolis utvider sin virksomhet til Sverige når vi overtar en Gårda campus i juli. Navnet blir Technopolis Gårda. Campusen er på 34,300 kvadratmeter

“Vi har vært på jakt etter en passende campus i Sverige i lang tid, og vi landet i Gøteborg og Gårda. Vi har en veldig klar vekststrategi og følger strenge kriteriene i våre oppkjøp. Gårda campus i Gøteborg er et perfekt tilskudd til Technopolis ‘eksisterende nettverk av 20 campuser”, sier Keith Silverang, administrerende direktør i Technopolis Plc.
Silverang sier oppkjøpet åpner nye muligheter for selskapet på det svenske markedet. “Vi har allerede eksportert Technopolis kontorlokaler og servicekonsept til fire land i tillegg til Finland. Nå har vi for første gang muligheten til å teste vårt konsept i det avanserte svenske markedet. Jeg er overbevist om at vi vil lykkes der også. ”

Den nye campus ligger i Gårda, i indre by av Gøteborg. Området er byens raskest voksende klynge av klusters, der ledigheten er under fire prosent. “Gøteborg er på samme størrelse som Helsinki og er i sterk vekst. Campusen ligger 15-minutters spasertur fra sentralstasjonen, rett ved Ullevi stadion.  Plasseringen og utvidelsespotensialet åpner for mange muligheter til å utvikle denne campus videre “, sier Karita Huotari, International Growth Manager i Technopolis.

Å være nær kunden er viktig for Technopolis og selskapet vil begynne å rekruttere i Sverige umiddelbart. Eksisterende kunder på denne campusen er Telia, Fujitsu og GoExcellent.

“Vi vil fortsette å ekspandere både i Sverige og i våre andre markeder i den nordisk-baltiske regionen når vi finner campuser som passer våre investeringskriterier. Dette oppkjøpet støtter målet om 10% årlig vekst i netto salg for strategiperioden 2015-2020 “, sier Otso Halsti, Investment Officer i Technopolis.

Les mer om Technopolis Garda www.technopolis.fi/en/garda.