Arrangementer i kontorfellesskapet

Delta på fagkvelder, foredrag og fester med resten av kontorfellesskapet.

Tanken bak Technopolis er å knytte mennesker sammen – både faglig og sosialt. Derfor inviterer vi jevnlig til arrangementer hvor bedriften din kan bli kjent med «naboene». Har du innspill til eventer? Ta kontakt!

We follow the guidelines and instructions provided by the global and local authorities and will continue to base our actions on those. Technopolis guidelines for COVID-19.

Få invitasjoner på e-post

Gå ikke glipp av det som skjer – registrer deg for å få invitasjoner i innboksen!

Technopolis Business Breakfast™

Med jevne mellomrom blir du invitert til 2-timers frokostmøter – helt gratis. Her får du dagens første måltid og aller siste nytt. Med frokostforedrag om aktuelle temaer er målet å gi deg inspirasjon så vel som nye kontakter.

Technopolis Business Meetup

Har du lyst til å bli bedre kjent med naboene, er dette arrangementer du bør få med deg. Her får hver deltaker et minutt til å presentere seg og virksomheten sin. Arrangementene er gratis, og varer i cirka én time.

Technopolis Networking

Noen ganger er det fag som står i sentrum – andre ganger det sosiale. Men uansett type arrangement, er målet at du skal stifte nye bekjentskaper.

Technopolis Community

Et bredt spekter av selskaper danner et fargerikt samfunn hos Technopolis. Dette utnytter vi til det fulle, ved å arrangere konferanser og markedsdager med stands og lignende.

What our customers have to say