Nettverksmuligheter på  Technopolis

Technopolis knytter sammen mennesker og firmaer, både faglig og sosialt. Derfor har vi ulike arrangementer som foredrag og fagkvelder der du kan treffe «naboene» og bygge nettverk, men også fester og andre sammenkomster der jobben kommer i annen rekke. Uansett hva du velger å være med på, lover vi deg gode opplevelser. Vi hører også gjerne fra deg hvis du har innspill eller forslag til arrangementer.

Ingen resultater funnet; avgrens søket

Få arrangementsinvitasjoner til din e-post

Er du på utkikk etter partnere eller å utvide ditt nettverket lett og effektivt og samtidig høre interessante foredragsholdere snakke om aktuelle temaer. Registrerer deg for å motta våre arrangementsinvitasjoner på e-post, vi sender ut fra alle våre næringsparker og du kan velge arrangementet nær deg.

Technopolis Business Breakfast™

Technopolis Business Breakfast™ er et to-timers frokostmøte hvor vi legger til rette for nettverking, serverer frokost, gir foredrag, informasjon o.l iaktuelle temaer fra leietakere og kjente foredragsholdere. Frokostmøter organiseres i alle Technopolis-næringsparker, de kan gi nye ideer og inspirasjon til alle, gründere, ledere og andre, som søker etter nye, effektive måter å få bedriften til og vokse eller skape nye eller forbedre prosesser i bedriften. Technopolis Business Breakfast™ er åpne arrangementer, og gratis for leietakere på Technopolis.

Technopolis Business Meetup

Technopolis Business Meetup er en glimrende mulighet til å møte nabobedrifter og få nyttige kontakter. Bedriftene som deltar, kan holde en kort ettminuttspresentasjon om sin forretningsvirksomhet, seg selv og hva de ønsker å oppnå.

 

Technopolis Business Meetup har en avslappet atmosfære, varer i rundt en time og er er åpent og gratis for alle leietakere.

Nettverksbygging med Technopolis

Våre arrangementer for nettverksbygging er avslappede sammenkomster for kunder innenfor samme Technopolis-område. Arrangementene er av forskjellige typer, sosiale og faglige.

Technopolis Community

I Technopolis jobber vi kontinuerlig med nettverking og arrangement. Vi har Frokostseminarer, Markedsdag m/stands og andre sosiale arrangementer. Noen i samarbeid med en av våre partnere. Velkommen!