13.2.
Starter 13.2.2020 8.00
Slutter 13.2.2020 10.00
Arrangementssted
Martin Linges vei 25, FORNEBU
Sted
Technopolis Fornebu, Sophus Lie (auditoriet)
Technoport Business Breakfast

Manuel Knight

Registrer deg for arrangementet

Register deg

Manuel Knight kommer til oss 13. februar, med sitt foredrag:

 

IF YOU WANT CORN – PLANT CORN

Manuel Knight er av mange regnet som en av Europas beste foredragsholdere. Han vokste opp i Gettoen i Atlanta. Han lærte av sin bestefar at «IF YOU WANT CORN – PLANT CORN». Manuel ble valgt til å dele scene med første mannen på månen Neil Armstrong da han besøkte Norge og Oslo konserthus i 2006. Foredraget er morsomt og inspirerende og handler i korte trekk om å følge den vedtatte strategien som er valgt. Diskuter først, men gå alltid sammen når beslutningen er tatt. Foredraget er på engelsk.

 

Hjertelig velkommen!

Manuel Knight

Program

08:00   Frokost
08:30   Velkommen – Manuel Knight
10:00   Slutt

 

 

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Equinor. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00

  Opening hours

  mandag – fredag kl 07:00-17:00

  Veibeskrivelse
 • Kundeservice
Over 100 bedrifter har sitt daglige virke i de moderne kontorlokalene på Fornebu. Resultatet er et av Norges mest spennende kontormiljø.Den tidligere avgangs- og ankomsthallen til gamle …