14.11.
Starter 14.11.2019 8.00
Slutter 14.11.2019 10.00
Arrangementssted
Martin Linges vei 25, FORNEBU
Sted
Technopolis Fornebu

Pellegrino Riccardi: BEHANDLER DU HVER KUNDE SOM DEN SISTE KUNDE I VERDEN?

Registrer deg for arrangementet

Register deg

Pellegrino Riccardi kommer til oss 14. november, med sitt foredrag:

 

BEHANDLER DU HVER KUNDE SOM DEN SISTE KUNDE I VERDEN?

Pellegrino Riccardi er en av Skandinavias fremste eksperter på kundeservice. Han er oppvokst i England med italienske foreldre og utdannet ved Universitetet i Leeds og i Oslo. Pellegrino vil snakke om å nå inn til kunden fullt og helt. Hvordan detaljer i kundeservice kan skape et langvarig forhold og hvorfor det lønner seg å gjøre mer enn kunden forventer av deg.

Etter å ha bodd 17 år i Norge kjenner Pellegrino nordmenn og skandinavere spesielt godt. Med innsikt og humor beskriver han nordmenns væremåte i arbeidslivet og i det private. Selv sier han at han ser på nordmenn med et skråblikk utenfra. Han bidrar med innsikt i hvordan den typiske nordmann kommuniserer med mennesker fra andre land.

Humor er en viktig ingrediens i Pellegrinos foredrag. Selv omtaler han sitt arbeid som «edutainment»; en blanding av education og entertainment. Pellegrino sier at humor er en effektiv måte å få folk til å åpne seg opp på og dermed bli mer mottakelige for nye ideer og kunnskap. Hans foredrag vil garantert få deg til å le, og kanskje også gråte litt (på en god måte, som han sier selv).

Dette er et innholdsrikt og humoristisk foredrag du ikke vil gå glipp av!

 

Hjertelig velkommen!

Pellegrino Riccardi

Program

08:00   Frokost
08:30   Velkommen – Pellegrino Riccardi
10:00   Slutt

 

 

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Equinor. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00

  Opening hours

  mandag – fredag kl 07:00-17:00

  Veibeskrivelse
 • Kundeservice
Over 100 bedrifter har sitt daglige virke i de moderne kontorlokalene på Fornebu. Resultatet er et av Norges mest spennende kontormiljø.Den tidligere avgangs- og ankomsthallen til gamle …