15.11.
Starter 15.11.2018 8.00
Slutter 15.11.2018 10.00
Arrangementssted
Martin Linges vei 25, FORNEBU
Sted
Technopolis Fornebu

Technoport Business Breakfast med Joshua French: Dødsdømt i Kongo

Registrer deg for arrangementet

Register deg

Joshua French kommer til oss 15. november, med sitt foredrag:

Dødsdømt i Kongo

“Kongo saken” går inn I historien som en av de mest spennende sanne thrillerne som har skjedd i moderne norsk historie. Hør Joshua Frenchs personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og åtte år i håp om en diplomatisk løsning.

Hjertelig velkommen!

ProgramJoshua French

8:00   Frokost
8:30   Velkommen
Joshua French
10:00 Slutt

Joshua French

Dødsdømt i Kongo

Joshua French er en tidligere soldat som satt åtte år i fengsel med fire dødsstraffer og en livstidsdom, samt et erstatningskrav på over 60 millioner dollar, i flere fengsler i den demokratiske republikken Kongo. Han klarte nesten å flykte fra fangenskapet flere ganger og opplevde at sin beste venn og kollega Tjostolv Moland døde i fengselet. Noe han også fikk skylden og ble dømt for.

Joshua French er i dag en fri mann med rent rulleblad i alle land foruten om i Kongo der dommene står fortsatt, inkludert erstatningskravet på nesten en halv milliard kroner.

 

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Equinor. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00

  Opening hours

  mandag – fredag kl 07:00-17:00

  Veibeskrivelse
 • Kundeservice
Over 100 bedrifter har sitt daglige virke i de moderne kontorlokalene på Fornebu. Resultatet er et av Norges mest spennende kontormiljø.Den tidligere avgangs- og ankomsthallen til gamle …