20.9.
Starter 20.9.2018 8.00
Slutter 20.9.2018 10.00
Arrangementssted
Martin Linges vei 25, FORNEBU
Sted
Technopolis Fornebu
Technoport Business Breakfast

Technoport Business Breakfast med Kjetil Kristoffersen

Registrer deg for arrangementet

Register deg

Kjetil Kristoffersen – Norges beste motivator kommer til oss 20. september, med sitt foredrag:

Hvem vinner till slutt? 4 faktorer som avgjør salg.

Hjertelig velkommen!

ProgramKjetil Kristoffersen

8:00   Frokost
8:30   Velkommen
Kjetil Kristoffersen
10:00 Slutt

Kjetil Kristoffersen

Kjetil Kristoffersen regnes av mange som Norges beste motivator. Foredraget er morsomt, rørende men først og fremst enormt inspirerende. Han fylte Latter og litteraturhuset en rekke ganger med foredraget «hvem vinner til slutt?» der folk fra hele landet kom for å høre han. Foredraget handler om med og motgang. Han snakker om hvilke muligheter du faktisk har. Kjetil har arrangert 100 show med Verdensstjernen John Cleese i flere land. Han har jobbet med første mann på månen Neil Armstrong. Dette foredraget er ulikt alt annet du har hørt innen salg og motivasjon.

Når Kjetil Kristoffersen kommer til oss eksploderer salget” Johnny Vildalen – Telia Bedrift

 

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Equinor. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00

  Opening hours

  mandag – fredag kl 07:00-17:00

  Veibeskrivelse
 • Kundeservice
Over 100 bedrifter har sitt daglige virke i de moderne kontorlokalene på Fornebu. Resultatet er et av Norges mest spennende kontormiljø.Den tidligere avgangs- og ankomsthallen til gamle …