4.5.
Starter 4.5.2020 12.00
Slutter 4.5.2020 12.45
Arrangementssted
Sted
Online foredrag

Technoport Webinar: Slik jobber vi sammen – når vi ikke er sammen!

Registrer deg for arrangementet

Register deg

Et webinar om hjemmekontorets kollegatyper – her er tabbene du må unngå i den nye arbeidshverdagen.

 

Slik jobber vi sammen – når vi ikke er sammen!

Technoport har invitert den populære foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm for å holde et online-foredrag om hvordan vi kan utvikle og ivareta jobbrelasjoner i denne unormale situasjonen. Hva sikrer god kommunikasjon når alle sitter på hjemmekontor? Hva funker og hva funker ikke? Velkommen til et underholdende foredrag med konkrete tips og råd.

Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har det siste året turnert landets kulturhus med suksessforedraget “Slik takler du idiotene på jobben!”. Norges mest medieomtalte foredrag samler fulle hus med et tema de fleste kjenner seg igjen i – nemlig vanskelige kolleger. Altså de andre. De som forsurer arbeidsplassen. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Nå har Stenstrøm utviklet et koronatilpasset foredrag som ser på hjemmekontorets kollegatyper slik at vi kan forstå mer av de som ikke er som oss selv.

Du trodde kanskje du var kvitt idioten på jobben, men nå er han kommet helt inn på hjemmekontoret ditt. Foredraget er på norsk.

 

Hjertelig velkommen!

 

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Equinor. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00

  Opening hours

  mandag – fredag kl 07:00-17:00

  Veibeskrivelse
 • Kundeservice
Over 100 bedrifter har sitt daglige virke i de moderne kontorlokalene på Fornebu. Resultatet er et av Norges mest spennende kontormiljø.Den tidligere avgangs- og ankomsthallen til gamle …