19.9.
Starter 19.9.2019 8.00
Slutter 19.9.2019 10.00
Arrangementssted
Martin Linges vei 25, FORNEBU
Sted
Technopolis Fornebu
Technoport Business Breakfast

Wenche Fredriksen: MANGFOLD OG INKLUDERING I PRAKSIS!

Registrer deg for arrangementet

Register deg

Wenche Fredriksen kommer til oss 19. september, med sitt foredrag:

 

MANGFOLD OG INKLUDERING I PRAKSIS!

Wenche Fredriksen vil i sitt foredrag dele erfaringer fra Accentures arbeid med mangfold og inkludering i praksis. Ifølge Wenche handler det om å omsette kjerneverdier i praksis, og være en raus arbeidsplass der medarbeidere kan være seg selv, bli verdsatt for den de er og oppleve at de hører til. For å få dette til må man jobbe strukturert og målrettet med tema på flere nivåer, være utholdende og ha mot til å gå foran og utfordre organisasjonen når det er nødvendig. Wenche Fredriksen vil illustrere dette gjennom sterke og inspirerende historier fra eget liv.

Hjertelig velkommen!

Program

08:00   Frokost
08:30   Velkommen – Wenche Fredriksen
10:00   Slutt

Wenche Fredriksen

Hun er Human Capital & Diversity Lead i Accenture Norge, med ansvar for lederutvikling, organisasjonsutvikling, mangfold og inkludering.

Hun er en engasjert og fargerik dame, inspirert av livets opp og nedturer. Wenche bruker gjerne egne livserfaringer til å utfordre Accenture når det er nødvendig.

Hun benyttes ofte som foredragsholder om Accentures mangfold og inkluderingsarbeid både nasjonalt og internasjonalt. Wenche er utdannet statsviter (Cand.Polit.) fra Universitetet i Oslo.

 

“Takk for et sterkt og inspirerende foredrag! Jeg både lo og gråt. Dette vil sitte i kroppen. Lenge!”

“Great event – loved Wenche!!!”

“Really great presentations. The lady from Accenture was extremely inspiring.”

“Very inspiring event. All speakers were good and especially the one from Accenture.”

 

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Equinor. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00

  Opening hours

  mandag – fredag kl 07:00-17:00

  Veibeskrivelse
 • Kundeservice
Over 100 bedrifter har sitt daglige virke i de moderne kontorlokalene på Fornebu. Resultatet er et av Norges mest spennende kontormiljø.Den tidligere avgangs- og ankomsthallen til gamle …