16.11.
Starts 16.11.2017 8.00
Ends 16.11.2017 10.00
Event location
Martin Linges vei 25, Fornebu
Venue
Sophus Lie Auditorium at Technopolis
Technoport Business Breakfast

“Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kollegaer”

Register to the Event

Register
Per Henrik Stenstrøm
PER HENRIK STENSTRØM
Det kritikerroste foredraget var Norges mest medieomtalte foredrag i 2016. Per Henrik Stenstrøm kommer hit for å dele sine erfaring rundt primadonnaer og vanskelige kolleger. Du vet de som forsurer arbeids plassen din. De tapper deg for krefter. De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp? Dette er et fordrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjon på arbeidsplassen.

 

Hilsen!
Technoport

Program

8.00   Frokost
8.30   Velkommen
Per Henrik Stenstrøm
10.00 Slutt

 

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Statoil. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Holmenkollstafetten, Golfturnering, Beach Volleyball turnering og Høstfest med Business MeetUp.

Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!