15.2.
Starts 15.2.2018 8.00
Ends 15.2.2018 10.00
Event location
Martin Linges vei 25, Fornebu
Venue
Technopolis Fornebu, Sophus Lie (auditoriet)
Technoport Business Breakfast

Technoport Business Breakfast: Kahoot! – Null til hundre

Register to the Event

Register

Technoport Business Breakfast
MED JOHAN BRAND

Null til hundre – Hvordan Kahoot! ble en av verdens raskest voksende selskaper

Technopolis inviterer til gratis Technoport Business Breakfast.

Gründeren bak verdenssensasjonen Kahoot! Johan Brand, kommer for å fortelle oss om hvordan de tok Kahoot! fra et forskningsprosjekt til et av verdens mest brukte lærings og underholdningsapplikasjon. Den benyttes av over 70 millioner unike brukere i 200 + forskjellige land

hver måned, og i over halvparten av alle amerikanske klasserom.

Johan Brand er en kjent visjonær og entreprenør. Som grunnlegger hos We are Human skaper han målrettede organisasjoner som arbeider for bærekraftig sosial og kommersiell innvirkning. We are Human sin mest suksessfulle satsing hittil, er Kahoot!.

Fram til 2017 var Johan Brand administrerende direktør i Kahoot! Han er nå rådgiver, evangelist og stor aksjonær. Under hans ledelse vokste selskapet fra et forskningsprosjekt til et selskap som fanger mer enn halvparten av amerikanske K-12 klasserom, så vel som millioner av bedrifter og sosiale brukere.

Hjertelig velkommen!
Hilsen
Technoport

Program

8:00   Frokost
8:30   Velkommen
Johan Brand
10:00 Slutt

 

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Statoil. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00
  Directions
 • Customer service
Through its flexibility and extensive service portfolio, Technopolis Fornebu assists small and large companies in development and growth. We ensure that your company can focus on business-critical …