31.5.
Starts 31.5.2018 8.00
Ends 31.5.2018 10.00
Event location
Martin Linges vei 25, Fornebu
Venue
Technopolis Fornebu, Sophus Lie (auditoriet)
Technoport Business Breakfast

Naive Norge og Svindlerjakt

Register to the Event

Register

Technoport Business Breakfast

Naive Norge og Svindlerjakt
med Kjell-Ola Kleiven

Technoport inviterer til gratis Technoport Business Breakfast.

Naive Norge handler om nordmenns forhold til risiko. Fra påskefjellet til terrorhendelsene i In Amenas, og ikke minst flysikkerheten. Kan man virkelig fly som Elvis Presley eller Donald Duck?

Kleiven stiller i foredraget spørsmål ved hvor enkelt det er å hacke teknologi, misbruke informasjon, og ikke minst å bli en annen person.

Foredraget tar også med seg elementer fra Svindeljegerne der moderne teknologi blir brukt til å konfrontere svindlere på rømmen.

Risikoen er som kjent alltid størst når du tror at den er lavest og lavest når du tror at den er størst.

Svindlerjakt handler om metodene som Svindeljegerne bruker for å oppsøke og konfrontere svindlere som truer hverdagen til nordmenn flest.

I Svindlerjakt viser Kleiven på et folkelig sett hvordan han gjennom virket på Risk Information Group, og i Svindeljegerne på Tv3 bruker teknologi med dens styrker og svakheter for å spore og  konfrontere kriminelle.

Vi får se hvordan svindel skjer i praksis og hvordan moderne virkemidler kan bidra til å stoppe, avsløre eller spore de samme kriminelle handlingene.

Hjertelig velkommen!

ProgramKjell-Ola Kleiven

8:00   Frokost
8:30   Velkommen
Kjell-Ola Kleiven
10:00 Slutt

Kjell-Ola Kleiven

Vi har gleden av å velkomme Kjell-Ola Kleiven, som programleder er han i disse dager er i full gang med innspilling av Svindeljegerne Sesong 2 som vises på TV3 til høsten.

Han har siden tidlig 2000-tallet har hatt innsamling, strukturering og tolkning av informasjon av informasjon som sitt levebrød. Kleivens evne til å kommunisere trender og analytiske funn på et folkelig sett har gjort han til en gjenganger i mediebildet.

Kjell-Ola er også innehaver av Norges største blogg skrevet av en mann. Bloggen tar for seg alt fra risikofaget til forholdet hans til alkohol og ikke minst livsstil.

 

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Statoil. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00
  Directions
 • Customer service
Through its flexibility and extensive service portfolio, Technopolis Fornebu assists small and large companies in development and growth. We ensure that your company can focus on business-critical …