26.4.
Starts 26.4.2018 15.30
Ends 26.4.2018 21.00
Event location
Langoddveien 6, Snarøya
Venue
Snarøya Curlinghall
Technoport Events

Curling Challenge

Register to the Event

Register

Technoport Curling Challenge 2018

Technoport har de siste årene hatt stor suksess med å arrangere Beach Volleyball turnering på sensommeren. Nå vil vi ta suksessen videre med en vinteraktivitet og inviterer alle bedrifter til vårt nye arrangement Curling Challenge!

Torsdag 26 april klokken 15:30 – 21:00.
Bli med og meld på lag fra din bedrift! Alle lag bør bestå av 4 personer men kan også være 3 eller 5 stk.

Curling er lavterskel og kjempemoro for alle. Det vil bli gitt opplæring i reglement og hvordan curling fungerer, i forkant av turneringen.

Arrangementet starter i Snarøya Curlinghall, Langoddveien 6, Snarøya, www.curl.no, oppmøte senest kl 15:30.

Etter turneringen fortsetter vi kvelden med artig after-curling event. Vi serverer litt mat og drikke og kan love flotte premier til vinnere! Det blir også kåring av “Beste lag-uniform”, “Dagens tilskuer” og ikke minst de beste lagene! Arrangementet slutter kl 21:00.

Lag, som ønsker det lille ekstra fortrinnet, kan få en trening-session med Dordi Nordby i forkant av turneringen (min. 4 pax). Da sender du mail direktetil dordi@curl.no og bruker kodeord Technopolis for en rabattert pris.

Det kan fort bli fullbooket, registrer ditt lag via denne linken her.
Påmeldingsfrist 19. april.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Eileen.Bakken@technopolis.no

Hjertelig velkommen!

Technopolis Fornebu teamet

 

***

Technoport

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Statoil. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!