26.4.
Starts 26.4.2018 15.30
Ends 26.4.2018 21.00
Event location
Langoddveien 6, Snarøya
Venue
Snarøya Curlinghall
Technopolis Events

Curling Challenge

26.4. 15.30 — 21.00

Register to the Event

Register

Technoport Curling Challenge 2018

Technoport har de siste årene hatt stor suksess med å arrangere Beach Volleyball turnering på sensommeren. Nå vil vi ta suksessen videre med en vinteraktivitet og inviterer alle bedrifter til vårt nye arrangement Curling Challenge!

Torsdag 26 april klokken 15:30 – 21:00.
Bli med og meld på lag fra din bedrift! Alle lag bør bestå av 4 personer men kan også være 3 eller 5 stk.

Curling er lavterskel og kjempemoro for alle. Det vil bli gitt opplæring i reglement og hvordan curling fungerer, i forkant av turneringen.

Arrangementet starter i Snarøya Curlinghall, Langoddveien 6, Snarøya, www.curl.no, oppmøte senest kl 15:30.

Etter turneringen fortsetter vi kvelden med artig after-curling event. Vi serverer litt mat og drikke og kan love flotte premier til vinnere! Det blir også kåring av “Beste lag-uniform”, “Dagens tilskuer” og ikke minst de beste lagene! Arrangementet slutter kl 21:00.

Lag, som ønsker det lille ekstra fortrinnet, kan få en trening-session med Dordi Nordby i forkant av turneringen (min. 4 pax). Da sender du mail direktetil dordi@curl.no og bruker kodeord Technopolis for en rabattert pris.

Det kan fort bli fullbooket, registrer ditt lag via denne linken her.
Påmeldingsfrist 19. april.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med Eileen.Bakken@technopolis.no

Hjertelig velkommen!

Technopolis Fornebu teamet

 

***

Technoport

Technoport er en medlemsforening for alle leietakere hos Technopolis og ansatte i Statoil. Technoport gjennomfører jevnlig faglige og sosiale arrangement med unike muligheter for nettverksbygging, teambuilding og sosial omgang med egne kolleger og ansatte i andre bedrifter. I løpet året kan du delta på Business Breakfast, Leiertakerdagen og Høstfest, Beach Volleyball Challenge og andre morsomme aktiviteter og konkurranser. Det er gratis å delta på et arrangement i regi av Technoport. Last ned vår Technopolis-App. Her kan du følge med på våre aktiviteter, og få gode tilbud!