21.3.
Starts 21.3.2019 15.30
Ends 21.3.2019 21.00
Event location
Langoddveien 6, Snarøya
Venue
Snarøya Curlinghall
Wellness

Technoport Curling Challenge 2019

Register to the Event

Register

Technoport Curling Challenge 2019

Technoport arrangerte Curling Challenge for første gang i fjor, med enorm suksess! Vi gjentar derfor konkurransen i år og inviterer til ny Curling Challenge:

Torsdag 21. mars klokken 15:30 – 21:00.

Det ble fullbooket etter bare noen dager i fjor, og vi hadde flere lag på venteliste så det gjelder å være raskt ute med påmelding.

For at så mange bedrifter som mulig skal kunne delta, er det kun anledning til å melde på ett lag fra hver bedrift. Alle lag bør bestå av 4 personer men kan også være 3 eller 5 stk. Ønsker dere å stille med to eller flere lag kan dere sende en epost til Lene Andersen, for å bli satt på venteliste.

Curling er lavterskel og kjempemoro for alle. Du trenger ingen erfaring med curling for å kunne delta på et lag, og det vil bli gitt opplæring i reglement og hvordan curling fungerer før konkurransen starter.

Arrangementet starter i Snarøya Curlinghall, Langoddveien 6, Snarøyawww.curl.no, oppmøte senest kl. 15:30.

Etter turneringen fortsetter vi kvelden med et artig after-curling event. Vi serverer litt mat og drikke og kan love flotte premier til vinnerne! Det blir også kåring av “Beste lag-uniform”, “Dagens cheerleaders gjeng”, «Årets taperlag» (en av bånn 3), «Beste curlingstil» og ikke minst de beste lagene!

Lag, som ønsker det lille ekstra fortrinnet, kan få en trening-session med Dordi Nordby i forkant av turneringen (min. 4 pax). Da sender du mail direkte til dordi@curl.no og bruker kodeord Technopolis for en rabattert pris.

Det blir fort fullbooket, registrer ditt lag via denne linken her.

Påmeldingsfrist 14. mars.
MERK: om ditt lag er meldt på og ikke dukker opp, vil bedriften bli belastet 300,- eks. moms per deltaker. Avmeldingsinformasjon vil bli sent ut til alle lag senere.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med lene.andersen@technopolis.no.

Hjertelig velkommen!

Technoport

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00
  Directions
 • Customer service
Through its flexibility and extensive service portfolio, Technopolis Fornebu assists small and large companies in development and growth. We ensure that your company can focus on business-critical …