19.3.
Starts 19.3.2020 15.30
Ends 19.3.2020 22.00
Event location
Langoddveien 6, Snarøya
Venue
Snarøya Curlinghall
Wellness

Technoport Curling Challenge 2020

Register to the Event

Register

Technoport Curling Challenge 2020

Grunnet den pågående smittesituasjoen i forbindelse med corona/Covid -19 viruset vil vi utsette Curling challenge inntil videre.Vi beklager til alle lagene som er påmeldt, og håper å komme tilbake med ny dato når ting har normalisert seg.

Due to the ongoing infection situation in connection with the corona/Covid -19 virus, we will postpone the Curling challenge for the time being.
We apologize to all the teams that have signed up and hope to come back with a new date when things have normalized.

Vi gjentar suksessen og inviterer på nytt til Curling Challenge:

Torsdag 19. mars klokken 15:30 – 22:00.

Det ble fullbooket etter bare noen dager i fjor, og vi hadde flere lag på venteliste så det gjelder å være raskt ute med påmelding.

For at så mange bedrifter som mulig skal kunne delta, er det kun anledning til å melde på ett lag fra hver bedrift. Alle lag bør bestå av 4 personer men kan også være 3 eller 5 stk.

Curling er lavterskel og kjempemoro for alle. Du trenger ingen erfaring med Curling for å kunne delta på et lag, og det vil bli gitt opplæring i reglement og hvordan curling fungerer før konkurransen starter.

Arrangementet starter i Snarøya Curlinghall, Langoddveien 6, Snarøyawww.curl.no, oppmøte senest kl. 15:30.

Etter turneringen fortsetter vi kvelden med et artig after-curling event. Vi serverer litt mat og drikke og kan love flotte premier til vinnerne! Det blir også kåring av “Beste lag-uniform”, «Årets taperlag» (en av bånn 3), «Beste curlingstil» og ikke minst de beste lagene!

Lag, som ønsker det lille ekstra fortrinnet, kan få en trening-session med Dordi Nordby i forkant av turneringen (min. 4 pax). Da sender du mail direkte til dordi@curl.no og bruker kodeord Technopolis for en rabattert pris.

Det blir fort fullbooket, registrer ditt lag via denne linken her.

Påmeldingsfrist 12. mars.
MERK: om ditt lag er meldt på og ikke dukker opp, vil bedriften bli belastet 300,- eks. moms per deltaker. Avmeldingsinformasjon vil bli sent ut til alle lag senere.

Har du noen spørsmål, ta kontakt med resepsjon@technopolis.no.

Hjertelig velkommen!

Technoport

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00
  Directions
 • Customer service
Through its flexibility and extensive service portfolio, Technopolis Fornebu assists small and large companies in development and growth. We ensure that your company can focus on business-critical …