Design av arbeidsplassen

Få kontorløsninger som trigger arbeidslyst 

Omgivelsene rundt deg påvirker hvordan du har det – og hvordan du gjør det. Forskjellen mellom et rolig cellekontor, et fargerikt puterom eller et åpent kontorlandskap kan være som himmel og hav. Technopolis vet hvordan arbeidsplasser fungerer, og våre eksperter former lokalet slik at det er optimalt for nettopp din bedrift.

Slik lager vi fleksible kontorer

For at arbeidsplassen skal bli så funksjonell og fleksibel som mulig, starter vi med å kartlegge organisasjonen. Da stiller vi spørsmål som:

● Hvem er menneskene som jobber i bedriften?
● Hvordan liker dere å jobbe?
● Hvor viktig er det med samarbeid?

Kontorløsninger som også økonomisjefen vil like

Vi i Technopolis er opptatt av å lage kontorlokaler som ikke bare ser bra ut og oppleves behagelige, men som også er økonomisk lønnsomme og energieffektive. Kort sagt bygger vi intelligente romløsninger som hjelper bedriften din å lykkes.

Velg kontorløsninger for fremtiden

Arbeidslivet er i konstant endring, og du vil neppe risikere at bedriftens nye kontorlokale er utdatert allerede i morgen. Vi tenker langsiktig i utformingen av kontorlokaler, for at bedriften skal være rustet til

● nye arbeidsmåter
● idéskaping
● rask endring av forretningsmetoder

Få gratis designveiledning

 

Vil du skape en mer funksjonell, effektiv og fleksibel arbeidsplass? Våre designere har laget en guide som kan hjelpe deg på vei. Fyll inn kontaktinformasjon for å få vår designveiledning – helt gratis.

Kom til ferdig møblerte kontorer

 

Vi gjør flyttejobben enkel for deg og kollegaene dine, og tar oss av de tunge løftene – på alle måter. Inventarlisten vi lager gir oversikt over hvilke møbler som skal tas med, og hvilke som skal kjøpes inn. Vi ordner dessuten alt av bæring og møblering – enten dere er helt nye hos oss eller flytter fra et lokale til et annet.

Selv om vi ordner alt det praktiske for bedriften din, er det noe dere selv bør holde styr på når bedriften skal flytte. Finn ut hva, og få full kontroll med vår gratis guide «Hvordan lykkes med å flytte firmaet».