Møterom til leie på Fornebu

Lokasjoner
12
Antall møterom
> 270
Grad av kundetilfredshet
4,7/5
Smakfull Catering

Møterom og catering på Fornebu

Due the coronavirus outbreak we can postpone your meetings with no charge. Please contact us meeting@technopolis.fi regarding your reservations before cancelling them.

Møterom i alle størrelser
Trenger du et rom for å samle ideer? Kanskje skal du ha videokonferanse med noen på den andre siden av kloden, eller arrangere frokostseminar for kundene dine? Technopolis tilbyr alt fra små møterom til store konferanserom.

Utleie av møterom – og alt som hører med
Du som leier møte- og kursrom hos oss i Technopolis får mer enn bare et rom. Teamet vårt sørger for at tekniske løsninger er i orden, at alt tilbehør er på plass og at dere får nok kaffe og snacks til å holde det gående så lenge det trengs.

Få velsmakende frokost, lunsj og middag
Uten møtemat og drikke, duger arbeidsfolk ikke. I den fyldige cateringmenyen finner dere retter som frister de fleste. Vi serverer maten, slik at dere kan konsentrere dere om agendaen.

Møterom
Seminar- og konferanserom
Kurslokaler
Arbeidsrom
Kontorplass i åpent kontorlandskap
Innovasjonsrom
Auditorium
Event- og festlokale

Utleie av møterom på Fornebu

Få gode tilbud på e-post

Visste du at Technopolis er blant de største aktørene for utleie av møterom i 12 byer fordelt på 6 land? Abonner på nyhetsbrevet vårt, og få eksklusive tilbud, aktuelle nyheter og tipsene du trenger for å gjøre møtene dine bedre.

Arrangere event? Her er rådene du trenger!

Enten du skal arrangere en stor konferanse eller et lite event. Suksessen ligger i detaljene. Last ned denne gratis guiden, og finn ut hvordan du organiserer et vellykket event.