Technopolis Meeting

Lokasjoner
12
Møterom
> 270
Kundetilfredshet
4,7
Smakfull Catering

Møterom og Catering

Med Technopolis Meeting, er det lett å arrangere den type møte som passer ditt formål. Enten du trenger et rom fullt av ideer, en videotilkobling til Kina, eller et frokostseminar for alle dine kunder –  vi har det du trenger. Kaffe og snacks, frokost eller lunsj, penner og papir, bare overlat det til oss. Våre konferansetjenester er tilpasset kundens behov og våre flinke medarbeidere sikrer at alt går som det skal. Vi er her, slik at du kan fokusere på det som er relevant – bedriften.

Møterom
Møterom og badstue
Seminarrom
Opplæringslokaler
Videokonferanse
Arbeidsrom
Arbeidsplass i åpent kontor
Innovasjonsrom
Auditorium
Fest og event

Abonner På vårt Nyhetsbrev

Vi er en av de største innenfor konferansetjenester med ca 300 møterom i 12 byer og 6 land. Vårt nyhetsbrev inneholder tilbud, aktuelle nyheter, og alt annet som gjør dine møter til en suksess.

Sjekk Ut Våre Nyttige Tips Til Hvordan Arrangere En Videokonferanse

Videomøter er en god måte å spare penger og reisetid. Last ned gratis “Hvordan arrangere en lykked videokonferanse” -guide (pdf 4,2 mb).

Les Vår Guide Organiser et Vellykket Event

Vi arrangerer over 170 eventer per år og enten det gjelder et stort event eller et litet møte så er det de små detaljene som gjør dem vellykket. Last ned gratis “Hvordan organisere et vellykket event.pdf” -guide (pdf 4,9 mb).