Om oss

Vi jobber for at du skal lykkes

Technopolis er et eiendomsselskap som gjør det enklere for bedrifter å lykkes. Dette får vi til ved å tilby en rekke tjenester som gjør arbeidsdagen lettere, i tillegg til moderne og fleksible kontorer. Lar du oss ta ansvar, kan bedriften din vokse raskere og bedre.

Kontorlokaler på Fornebu – og 11 andre byer

Technopolis ble grunnlagt i den finske byen Oulu i 1982. Siden den gang har vi etablert oss i Estland, Litauen, Russland, Sverige og Norge. Eiendomsselskapet er notert på børsen NASDAQ OMX Helsinki (TPS1v).

Fleksible kontorer for selskaper i alle størrelser

Noe av det unike med Technopolis er bredden blant leietakerne våre. Her finner du selskaper i alle slags størrelser og fra vidt forskjellige bransjer. De skalerbare kontorlokalene gir deg som leietaker forutsigbarhet, slik at verken vekst eller nedgang blir kostbart eller trenger å føre til ressurskrevende flytteprosesser.

Nettverksbygging i kontorfellesskapet

Målet for Technopolis er først og fremst å hjelpe bedrifter å vokse. Et bidrag er å sørge for nettverksbygging. Ved utgangen av 2017 hadde 1 700 bedrifter sitt daglige virke i et av Technopolis sine kontorlandskap, og vi jobber kontinuerlig med å koble selskapene sammen via felles arrangementer. De mange eksemplene på nye kundeforhold og samarbeid beviser hvor verdifull denne nettverksbyggingen er.