Moderne kontorer utenfor Oslo

Etter en kort kjøretur fra Oslos bykjerne mot Snarøyas grønne omgivelser i vest, ankommer du et av Norges mest spennende kontorfellesskap.

Det som en gang var Oslo Lufthavn Fornebu er nå arbeidsplassen til ansatte i en rekke små og store selskaper. Disse driver innen ulike deler av næringslivet, og sammen skaper de et livlig og innovativt miljø. Her knyttes kontakter hver dag – ja, her er det rom for å finne nye kunder så vel som samarbeidspartnere.

Technopolis Fornebu leier ut kontorer i alle størrelser, med fasilitetene bedriften din trenger for å ha en effektiv og behagelig arbeidshverdag. Og her har vi også rom for deg og dine kolleger!

Utforsk coworking lokaler

UMA by Technopolis Read more

Oslo
Kontorplasser
Fornebu

Leie kontorlokale på Fornebu

Over 100 bedrifter har sitt daglige virke i de moderne kontorlokalene på Fornebu. Resultatet er et av Norges mest spennende kontormiljø.

Store og små kontorlokaler til leie
Her kan dere flytte inn enten dere trenger små, mellomstore eller store kontorer. Ambisjonen er å samle alle slags selskaper til et godt kontormiljø. De 3 kontorbyggene på Fornebu huser blant andre Accenture, BMW Group, Tieto, Ericsson og Unilever.

Kom deg enkelt til og fra kontoret
Du reiser raskt og effektivt til kontorlokalene på Fornebu – både med bil og kollektivtransport. Trafikken flyter godt fra E18 og inn hit, hvor det er god plass til biler for ansatte og besøkende. Dessuten er busstoppet kun få skritt fra inngangsdøra.

Fasilitetene som gir kontorfellesskapet det lille ekstra
Hver dag jobber vi i Technopolis for at du og kollegene dine skal trives på jobb. Teamet vårt står på pletten for dere når som helst. Dessuten har dere alle de servicefunksjonene dere trenger.

Dere får blant annet tilgang på

 • 3 spisesteder
 • kaffebar
 • dagligvarebutikk
 • resepsjon
 • treningsrom
 • garderober
 • renseservice
 • bilpool
 • bilvask
 • gratis sykkelutleie
 • frisør
 • hudpleie
 • massasje
 • tannlege
 • kopisenter

Ledige kontorer akkurat nå

Loading

There are no available spaces on the campus at the moment.

Didn’t find what you were looking for?

Don’t worry, we’ll help you – please be in touch!

3D Space

Minutter til togstasjon
4
Størst antall utleide møterom
146
Antall møterom
8
Antall spisesteder
4
Kontorfellesskapet målt i fotballbaner
9,9
Sjøutsikt

Book omvisning

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Terminalbygget

Den tidligere avgangs- og ankomsthallen til gamle Fornebu flyplass er blitt til fleksible kontorlokaler.Kontorbygget har 4 etasjer, og både små, mellomstore og store bedrifter har funnet sin plass her.

I 1. etasje av den vernede Kai Fjell-hallen har vi en resepsjon, der finner du også vår populære kaffebar og loungeområde. I tillegg tilbyr vi 8 konferanselokaler i ulike størrelser, 3 spisesteder og du og dine kollegaer kan fritt bruke garderober og treningsrom i 1. etasje.

Portalbygget

På utkikk etter moderne og arealeffektive kontorer til leie på Fornebu? Etter at det ble ferdigstilt i 2009, har flere store nasjonale og internasjonale selskaper holdt hus i Portalbygget. Det energismarte bygget har en søylefri konstruksjon, iøynefallende fasade og romslig takterrasse. En gangbro knytter Portalbygget til Terminalbygget, der dere deler resepsjon og andre fasiliteter.

Profilbygget

Profilbygget er et glassbygg på 3 etasjer. Det sto ferdig for Accenture i 2012, og er et grønt bygg med BREEAM-sertifisering. Kontorlokalene er tilknyttet Terminalbygget, hvor Accenture deler resepsjon og andre fasiliteter med øvrige leietakere.

Hvorfor flytte til kontorlokalene på Fornebu?

Technopolis Fornebu er et levende kontormiljø med en god miks av nystartede og etablerte selskaper. Målet er at bedriftene skal vokse dynamisk og jobbe mer effektivt. Flytter virksomheten din til Technopolis Fornebu får dere ikke bare fleksible og moderne lokaler – dere blir også en del av et miljø gjennom faglige og sosiale arrangementer som brukerforeningen arrangerer.

God service inkludert i leiekontrakten

Bedrifter som leier kontorlokaler på Fornebu skal konsentrere seg om kjernevirksomheten sin. Alt som kommer utenom fikser nemlig Technopolis. Teamet vårt stiller opp så fort bedriften din har behov relatert til kontorlokalene, og svarer på spørsmål når som helst. På den måten kan dere drive mer effektivt – og spare penger.

What our customers have to say