Rett utenfor Oslo sentrum

I grønne og naturskjønne omgivelser på Snarøya, rett ved sjøen og på Fornebu flyplass sine historiske tomter, der finner du oss.

Du kommer enkelt til Technopolis med ekspressbuss fra sentrum, og det er også nært flytoget.

Hos oss sitter mange ulike bedrifter, og det skaper et levende miljø og et spennende næringsliv. Her knyttes kontakter og samarbeid skapes. Bli med i vårt fellesskap, og finn partnere og kunder under samme tak!
Hos oss finner vi det kontorarealet som passer for nettopp din bedrift, og vi sørger selvsagt for alle nødvendige tjenester til kontoret. Vi ønsker at du skal fokusere på din kjernevirksomhet, så tar vi oss av alt annet.
Du kan også kontakte oss ved å trykke her… klikk her

Utforsk coworking lokaler

UMA by Technopolis Read more

Oslo
Kontorplasser
Fornebu

Technopolis Fornebu

Velkommen til en pulserende campus hos Technopolis på Fornebu. Her har over 100 bedrifter etablert seg, kommer din bedrift også? Vi tilbyr flotte kontor i alle type størrelser for små, mellomstore og store bedrifter. Vi har leietakere som; Accenture, BMW Group, Broadnet, Tieto, Ericsson, Unilever for å nevne noen. Et spennende miljø for alle slags selskaper.

Det er enkelt å ta seg til Technopolis med offentlig kommunikasjon eller med bil. Bussene stopper rett utenfor våre bygg. Vårt p-hus har god kapasitiet til ansatte og besøkende. Det er god trafikkflyt fra avkjøringen fra E18 og inn til Technopolis.

Våre leietakere har tilgang på 3 kantiner, kaffebar, felles resepsjon, treningsrom, garderober, renseservice, bilpool, bilvask, frisør, gratis sykkelleie, hudpleie, massasje, dagligvare og mange flere gode tjenester.

Vi som jobber i Technopolis står til tjeneste for at leietakerene og de ansatte skal ha en god arbeidsdag hos oss.

 

Avstand til togstasjon
4 min
Størst antall utleide møterom
147
Møterom
8
Spisesteder
2
Størrelse i fotballbaner
9,9
Sjøutsikt

Schedule an appointment

Terminalbygget

Terminalbygningen er en historisk bygning som tidligere huset avgangs- og ankomsthallen på Oslo lufthavn Fornebu. Bygget består av 4. etasjer og er godt egnet for små, mellomstore og større bedrifter som trenger fleksible, effektive lokaler.

Det er felles resepsjon i 1. etasje, kjent som Kaj Fjell-hallen, hvor det også er kaffebar og et stort salongområde. I Kaj Fjell-hallens 3. etasje er det kantine, og i motsatt ende er det en kantine i tilknytning til konferanseområdet. Det er også felles trimrom og garderobefasiliteter.

Portalbygget

Portalbygget ble ferdigstilt i 2009. Bygget har 7. etasjer inkludert takterrasse. Det huser i dag mange store selskaper, både nasjonale og internasjonale. Bygget er tilknyttet Terminalbygget via gangbro. Portalbygget benytter resepsjon og alle fasiliteter i Terminalbygget. Portalbygget er et energieffektivt bygg med en søylefri konstruksjon og spennende fasade. Dette gir arealeffektive kontorløsninger for selskaper.

Profilbygget

Profilbygget med sin flotte glassfasade og sine fem etasjer, er et grønt bygg som er sertifisert etter BREEAM og ble ferdigstilt for Accenture i 2012. Profilbygget er tilknyttet terminalbygget og benytter alle fasiliteter der.

Hvorfor flytte til Technopolis?

Technopolis Fornebu er et levende kontormiljø med en spennende blanding av nystartede og etablerte bedrifter. Vårt mål er å bidra til at selskaper kan vokse dynamisk og jobbe mer effektivt, både ved å tilby fleksible, moderne lokaler og ulike arrangementer med faglig og sosialt innhold via brukerforeningen Technoport, som har som formål å skape samhandling og faglig vekst.

Technopolis som en serviceleverandør ønsker å hjelpe våre kunder til å fokusere på sin kjernevirksomhet og kunne skape et miljø hvor deres daglige spørsmål og utfordringer relatert til kontorlokalene vil bli løst av Technopolisteamet. Denne samhandlingsmodellen vil bidra til mer effektivitet og kostnadsbesparelse for våre kunder.