Moderne kontorer utenfor Oslo

Etter en kort kjøretur fra Oslos bykjerne mot Snarøyas grønne omgivelser i vest, ankommer du et av Norges mest spennende kontorfellesskap.

Det som en gang var Oslo Lufthavn Fornebu er nå arbeidsplassen til ansatte i en rekke små og store selskaper. Disse driver innen ulike deler av næringslivet, og sammen skaper de et livlig og innovativt miljø. Her knyttes kontakter hver dag – ja, her er det rom for å finne nye kunder så vel som samarbeidspartnere.

Technopolis Fornebu leier ut kontorer i alle størrelser, med fasilitetene bedriften din trenger for å ha en effektiv og behagelig arbeidshverdag. Og her har vi også rom for deg og dine kolleger!

Utforsk coworking lokaler

UMA by Technopolis Read more

Møterom

Velg mellom 8 møtelokaler i ulike størrelser, og få mat levert på døra. 

Skal du holde et lite arbeidsmøte? Eller kanskje arrangere en større konferanse? Hos Technopolis kan du booke 8 ulike møterom, inkludert et auditorium og et videokonferanserom. Og med mat servert i møterommet, er du også sikret mette og fornøyde deltakere.

Book catering og våre møterom her: www.meeting.technopolis.no

Møterom

Exceptional Opening Hours:

We have changed our normal opening hours in response to the coronavirus outbreak.

Møterommenes beliggenhet

Terminalbygget, Martin Linges Vei 25, 1364 Fornebu, 1. etasje

Abonner på vårt nyhetsbrev

Vi er en av de største leverandørene innen konferansetjenester, med 278 møterom i 12 byer og 5 land. Vårt møtenyhetsbrev vil dekke tilbud, aktuelle nyheter, og alt det andre som gjør dine møter til en suksess.

Ta en kikk på våre nyttige tips om hvordan du arrangerer en videokonferanse

Videomøter er en bra måte å spare penger og reisetid på. Her er en gratis nedlasting av “Hvordan arrangere en vellykket videokonferanse” – veiledning. (pdf, 4,2mb)

Les vår veiledning om hvordan organisere et vellykket arrangement

Vi arrangerer mer enn 170 arrangementer hvert år, og uansett om det er et stort arrangement eller et lite møte, inkluderer de små detaljer som gjør dem vellykket. Gratis nedlasting av “Hvordan organisere et vellykket arrangement” – veiledning (pdf, 4,9 mb)