Rett utenfor Oslo sentrum

I grønne og naturskjønne omgivelser på Snarøya, rett ved sjøen og på Fornebu flyplass sine historiske tomter, der finner du oss.

Du kommer enkelt til Technopolis med ekspressbuss fra sentrum, og det er også nært flytoget.

Hos oss sitter mange ulike bedrifter, og det skaper et levende miljø og et spennende næringsliv. Her knyttes kontakter og samarbeid skapes. Bli med i vårt fellesskap, og finn partnere og kunder under samme tak!
Hos oss finner vi det kontorarealet som passer for nettopp din bedrift, og vi sørger selvsagt for alle nødvendige tjenester til kontoret. Vi ønsker at du skal fokusere på din kjernevirksomhet, så tar vi oss av alt annet.
Du kan også kontakte oss ved å trykke her… klikk her

Utforsk coworking lokaler

UMA by Technopolis Read more

Oslo
Veibeskrivelse
Fornebu

Hvordan komme seg hit

Fornebu har kort avstand til Oslo og ligger nær flytog og offentlig kommunikasjon.

Bil:
Sving av til Fornebu ved Lysaker og følg Snarøyveien mot Snarøya til du passerer Fornebuporten og Telenor Arena. I rundkjøringen tar du tredje avkjøring til høyre og følger Snarøyveien videre forbi Telenorbygget.

I neste rundkjøring tar du tredje avkjøring til høyre, ned Rolfsbuktveien. Technopolis – altså Terminalbygget, Portalbygget og Profilbygget – ligger på venstre hånd. Sving til venstre ved avkjøringen ved Scandic-hotellet.

 Buss:
Det er svært gode kollektivmuligheter til Technopolis. Hyppige bussavganger ca. hvert femte minutt fra Oslo sentrum og Lysaker stopper rett utenfor og tar ca. 25 minutter. Navnet på stoppestedet er IT Fornebu. Se etter buss nr. 31 eller 36 – du kan ta både ekspressrutene og de vanlige rutene.

Tog:
Kommer du med tog, går du av på Lysaker stasjon og tar buss nr. 31 eller 36 til stoppestedet IT Fornebu.

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00

  Opening hours

  mandag – fredag kl 07:00-17:00

  Veibeskrivelse
 • Kundeservice