Moderne kontorer utenfor Oslo

Etter en kort kjøretur fra Oslos bykjerne mot Snarøyas grønne omgivelser i vest, ankommer du et av Norges mest spennende kontorfellesskap.

Det som en gang var Oslo Lufthavn Fornebu er nå arbeidsplassen til ansatte i en rekke små og store selskaper. Disse driver innen ulike deler av næringslivet, og sammen skaper de et livlig og innovativt miljø. Her knyttes kontakter hver dag – ja, her er det rom for å finne nye kunder så vel som samarbeidspartnere.

Technopolis Fornebu leier ut kontorer i alle størrelser, med fasilitetene bedriften din trenger for å ha en effektiv og behagelig arbeidshverdag. Og her har vi også rom for deg og dine kolleger!

Utforsk coworking lokaler

UMA by Technopolis Read more

Oslo
Veibeskrivelse
Fornebu

Hvordan komme seg hit

Fornebu har kort avstand til Oslo og ligger nær flytog og offentlig kommunikasjon.

Bil:
Sving av til Fornebu ved Lysaker og følg Snarøyveien mot Snarøya til du passerer Fornebuporten og Telenor Arena. I rundkjøringen tar du tredje avkjøring til høyre og følger Snarøyveien videre forbi Telenorbygget.

I neste rundkjøring tar du tredje avkjøring til høyre, ned Rolfsbuktveien. Technopolis – altså Terminalbygget, Portalbygget og Profilbygget – ligger på venstre hånd. Sving til venstre ved avkjøringen ved Scandic-hotellet.

Parkering:
Technopolis Fornebu har eget parkeringshus med 1 100 plasser inkludert 70 ladeplasser for elbil. Parkeringshuset driftes av OnePark, her finner du kart og prisinformasjon.

 Buss:
Det er svært gode kollektivmuligheter til Technopolis. Hyppige bussavganger ca. hvert femte minutt fra Oslo sentrum og Lysaker stopper rett utenfor og tar ca. 25 minutter. Navnet på stoppestedet er IT Fornebu. Se etter buss nr. 31 eller 36 – du kan ta både ekspressrutene og de vanlige rutene.

Tog:
Kommer du med tog, går du av på Lysaker stasjon og tar buss nr. 31 eller 36 til stoppestedet IT Fornebu.

 • Technopolis Fornebu
  Martin Linges vei 25
  1364 Fornebu
  Norway
  +47 67 82 70 00

  Opening hours

  mandag – fredag kl 07:00-17:00

  Veibeskrivelse
 • Kundeservice